סטרואידים ולחץ תוך עיני

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

09/02/2018 | 14:25 | מאת: שאלה

אובאיטיס קדמי מזה כחודש. עם טיפות במינון הולך ויורד. כרגע 2 טיפות ביום. בביקורת מצא הרופא לחץ תוך עיני 18 (היה 12 לפני חודש) . הומלץ לאור הדלקת על המשך 2 טיפות ביום לעוד חודשיים. סטרודקס. האם זה לא מעלה את הסכנה לעליית הלחץ לדרגה מסוכנת? טיפות אחרות חלשות יותר קיימות? תודה רבה

שלום לך לחץ 18 הוא עדיין בגדר הנורמה. כמו כן, במינון נמוך של שתי טיפות ביום הסיכון לעלית לחץ יותר נמוך . לגבי טיפות חלשות יותר - הן הרבה פחות יעילות לטיפול באובאיטיס. בכל מקרה כדאי לעקוב אחרי הלחץ תוך כדי טיפול . בהצלחה!

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)