טיפות סטרודקס ו-dicloftil

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

25/12/2017 | 14:57 | מאת: אילנה

שלום. לפני חודשיים אובחן אצלי אובאיטיס קדמית. אני מטופלת עם טיפות סטרודקס ובביקורת האחרונה לא הייתה דלקת אבל עדין חשתי כאב קל בעין שמאל. הרופא אמר לי להמשיך עם סטרודקס 2 טיפות ביום בשתי העיניים למשך חודשיים ואם תוך שבוע הכאב לא יחלוף לשים בעין שמאל טיפות dicloftil שלוש פעמים ביום למשך חודש. לא ברור לי אם להמשיך לשים גם את הסטרודקס יחד עם הדיקלופטיל כלומר פעמיים סטרודקס ושלוש פעמים דיקלופטיל ביום. תודה

שלום לך במידה ויש כאבים קחי את הדיקלופתיל בנוסף לסטרודקס החלמה מהירה!!

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)