עין כועבת כבר חודשיים והטיפול לא עוזר

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

30/11/2017 | 13:23 | מאת: ענת

שלום רב, לפני חודשיים וחצי הסתכלתי על אור חזק של מקרן ומאז התחילו לי לכאוב עיניים יש לי הרגשה של לחץ בעין ימין וכאילו יש לי חול בעין, חשבתי זה יעבור . אחרי 10 ימים שלא עבר הלכתי לרופא עיניים הרופא בדק אותי ואמר שיש לי אלרגיה בעיניים ורשם לי זיילא ל3 שבועות ואופטילסט לחודש ימים . כרגע אני מסיימת את זיילט ולא רואה שום שיפור במצב שלי. מה לעשות? בברכה

שלום לך איני בטוחה שהאלרגיה קשורה לסימפטומים שלך . זיילט בדרך כלל ישפר סימפטומים של עאלרגיה במידה והסימפטומים לא חלפו פני שנית לבדיקה

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)