דלקת עיניים שהתפתחה לזיהום ושריטה בעין שמאל

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

02/11/2017 | 22:29 | מאת: haim

אני התחלתי עם דתאמיצין עקב דלקת עיניים -שבוע ללה הטבה לאחר שהופסק, ניתן פרד פורטה , לאחר שבוע ללא הטבה. לאחר שבועיים אלו הממצאים (חלקם) ממצאים: עפעפיים- תגובה פוליקולרית לחמית גרויה ++ קרנית- אי סדירות אפיתל שליש עליון ובמרכזה נמצאה ארוזיה נרחבת על הקרנית השמאלית בעין בקוטר 2 על 3.5 מ"מ , SPAS לחץ ת.ע - 16 SPK מפושט נוטל כעת: משחה מסוג טוברקס * 3 פעמים ביום (לא מאפשר לי לראות, רגישות מאור בחדר ,שמש, לכן לא יוצא מהבית מספר ימים). וטיפות עיניים מסוג ויגהמוקס * 6 פעמים ביום. (אנטיביוטיקה) שאלה: האם אני יכול להוריד את המשחה טוברקס ולהישאר רק עם הטיפות ויגהמוקס, לפחות רק בעין ימין?

אתה יכול להשתמש במשחה משמאל בלבד

02/11/2017 | 23:22 | מאת: haim

ומה הדרך המהירה ביותר לנקות כעת את עין ימין והמשחה (שם אין את השריטה). ניסיתי מקלחת חמה ומים לעין - לא הועיל. ניתן לשטוף בשמפו? אחרת מה הדרך המהירה ביותר, המשחה שהיא כמו "גריז" חומר שומני מאוד מטשטשת את הראייה, אך למרחק קצר ביותר. תודה.

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)