עפעף קצת נפול מחפש אחר סיבה

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

03/09/2017 | 16:00 | מאת: יובל

בן 25 עברתי ניתוח לפזילה20/4, אחרי הניתוח חטפתי דלקת עיניים ekcב כעת ארבעה חודשים אחרי יש צלקות מרובות בקרנית ללא השפעה משמעותית על הראייה (רואה 18/20). אין לי מושג אם הצלקות האלה גורמות לעפעף לצנוח, אני לקחתי סטרואידים במשך חודשיים והפסקתי לפני חודש וחצי כי תאכלס זה לא כזה משפיע לי על הראייה. שאלתי היא האם ה sei האלה יכולים לגרום לעפעף קצץ לצנוח. אין לי גם מושג אם יש דלקת שהיא כרונית "על אש נמוכה" שגורמת לצלקות להשאר או שעברה הדלקת ונשארו רק צלקות.

שלום לך הסיבה לצניחת העפעף יכולה להיות הן הניתוח, הן התסנינים בקרנית והן הטיפול הממושך בטיפות סטרואידים. הייתי מציעה להמשיך עם טיפות הרטבה לעיניים ולהמתים מספר חודשים בהצלחה!

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)