רק עין אחת מתאמצת....

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

04/08/2017 | 09:08 | מאת: טל

שלום אני מרגישה בשבוע האחרון שאני מפעילה רק את עין ימין. וכדי להפעיל את עין שמאל אני צריכה לחשוב על זה (זה לא אוטומט). בערב אחרי העבודה (העבודה מול המחשב) עין ימין מאוד מאוד אדומה. והיא מאוד שורפת. אם אני עוצמת את אחת העיניים אני רואה בשניה... אתמול בכיתי והרגשתי דמעות רק בימין.. מסתבר שירדו דמעות גם מהשמאלית אבל לא הרגשתעי את זה.. זה הגיוני שפתאום אני מתחילה להשתמש רק בעין אחת? זה יגרום נזק לעיניים? לציין שאני סובלת המון מדלקות עיניים בשתי העיניים, כל חודש דלקת. תודה

שלום לך לא סביר שמשתמשים רק בעין אחת . עךלייך לפנות לרופא עיניים ולבדוק את הראיה בשתי העיניים וכן את האפשרות שקיימת פזילה גלויה או סמויה. אין קשר בין מצב כזה לדלקות חוזרות בעיניים בברכה ד"ר שולמן

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)