דלקת בקרנית,....................

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

15/07/2017 | 22:14 | מאת: דן

שלום, אני נוטל טיפות fml ובעין אחת והעפעף שלי צונח קצת, האם יכול להיות שאלו הטיפות גורמות לזה למרות שאני נוטל רק טיפה אחת? אני נוטל את הטיפות בשל עכירויות בקרנית (היה לי לפני חודשיים דלקת היא נעלמה אבל עדיין יש עכירויות)

16/07/2017 | 15:02 | מאת: דן

כאילו הדלקת לא נעלמה אלא היא הפכה לכרונית וגורמת לעכירויות בקרנית. מכיוון שאיני חווה סימפטומים נוספים אני לא יודע אם אפשר לשייך את צניחת העפעף אל הדלקת

שלום לך עכירויות בקרנית לאחר דלקת לחמית וירלית אינן נדירות והטיפול בהן הוא בדרך כלל טיפות בטרואידים כמו ה FML במינון נמוך לתקופות ממושכות. דימוש ממושך בטיפות סטרואידים יכול לגרום לצניחת עפעף קלה אם כי זה נדיר. מציעה לך לשלול סיבות אחרות לצניחת עפעף על ידי פניה לרופא עיניים המתמחה בעפעפיים וארובת העין ( אוקולופלסטיקה) בהצלחה!

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)