לחץ תוך עיני

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

06/05/2014 | 15:17 | מאת: בתיה

שלום לד"ר יניב בר קנא, עברתי SLT ויש לי לחץ19-20 בשתי העיניים האם זה אומר שלא הצליח?גם לפני הלייזר SLT היה לי אותו לחץ בעברי עברתי ניתוח קטרקט בשתי העיניים ואני רואה 6/6. מה דעתך? האם צריך לשקול ALT ? תשובתך חשובה לי מאוד בברכה בתיה

כדי לענות לך האם הלחץ הוא בסדר, אני צריך לדעת מידע על עצב הראייה שלך והשדה הראייה, שלא ציינת. כדי לגעת אם הSLT הצליח דרושים מספר בדיקות לחץ לפני ואחרי, לא רק בדיקה בודדת. מה ניתן לאמר בסבירות מאד גבוהה, שALT לא יהיה יותר יעיל מSLT בהורדת הלחץ התוך עיני.

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני