לחץ תוך עיני ויובש בעיניים

דיון מתוך פורום  גלאוקומה - לחץ תוך עיני

02/05/2018 | 22:15 | מאת: צאלה

האם יש קשר בין לחץ תוך עיני ויובש חריף בעיניים? אני עם לחץ גבוה בשלב של התאמת טיפות. כי לאחר זמן מה העין מגורה ואני מנסה סוג אחר אלא שכבר כמה שבועות יש לי יובש קיצוני. משתמשת הרבה בדמעות מלאכותיות וזה לא עוזר. הגרד נוראי בעצה עם הרופאה עושה הפסקה בטיפות ללחץ. להרגיע את העין. ולשאלתי,איך באופן פתאומי נהיה היובש. והאם זה משהו חולף?

כל תרופה ששמים על העין יכולה להחמיר מצב קודם של יובש, או לגרום לאלרגיה. צריך למצוא את הטיפול שיוריד את הלחץ בעין תוך כדי הפרעה מינימלית למשטח העין ולאיכות החיים שלך

מנהל פורום גלאוקומה - לחץ תוך עיני