עדשה מותאמת

דיון מתוך פורום  עיניים תותבות

07/09/2014 | 17:37 | מאת: אמא

בני איבד ראייתו עקב פגיעה מחפץ חד בעין אחת. עבר מס ניתוחים לפני שנים שבאחרון שבהם הושתלה בועת סיליקון. עם הזמן העין מפתחת קרום לבן וניראת קצת יותר בולטת מהשנייה, העין לא התכווצה. יש לחץ תוך עיני שנשמר באמצעות טיפות להורדת לחץ. ניסינו בעבר להתאים עדשה (כיסוי) על כל העין אך לא היתה הצלחה בהתאמת צבע העין. האם ניתן היום להגיע להתאמה מושלמת, האם זה מה שנקרא עדשות סקלרליות, איך יוצרים איתכם קשר טלפוני או אישי אחר והאם גם במצב זה יש השתתפות של ביטוח לאומי או קופות חולים במימון וכמה זה אמור לעלות בערך? תודה ושבוע טוב

שלום רב ישנם מספר פתרונות אסטטים אנא צרי קשר טלפוני 0507236360 בשעות העבודה לחלק מהפתרונות יש מימון מלא של משרד הבריאות או ביטוח לאומי בברכה אבי

מנהלי פורום עיניים תותבות