שאלה כללית

דיון מתוך פורום  עיניים תותבות

05/06/2014 | 19:05 | מאת: אלי

שלום לי יש פרוטזה בעין ימין. מאז התקנתה אני סובל מהפרשות בצורת דמעות או הפרשות סמיכות במהלך כל יום כל היום והלילה. כמובן שזה יוצר מגבלה הן אסטטית (זה נראה, ומחייב לנקות את ההפרשה כל הזמן) פיזית כי זה מפריע. א. מהי ההפרשה , ומהוא שמה המקצועי.? ב. בזמנו טופלתי באנטיביוטיקה אולם זה לא בדיוק עזר במאה אחוזים וההפרשות המשיכו עם ההפסקה של הטיפות. אודה להדרכתכם המקצועית. בהקדם

שלום סליחה על תשובתי המאוחרת , לצערי תשובתי המידית לא נקלטה במערכת . להפרשות אין שם מיוחד . ישנם אנשים הסובלים מהם יותר וישנם כאלה שבכלל לא . יתכן מאוד כי ההפרשות נגרמות מחוסר התאמה קלה או מאזור בפרוטזה שאינו מלוטש . לפעמים ניתן להקל על הבעיה א לפני ההכנסה חזרה של הפרוטזה תיטבול אותה בתמיסת פולדין (יוד) נשמח אם תיצור לקביעת תור לבדיקת. הפרוטזה . הבדיקה וליטוש אם צריך הינם ללא תשלום. בברכה אבי 054-7236360

מנהלי פורום עיניים תותבות