שאלה

דיון מתוך פורום  עיניים תותבות

14/12/2014 | 13:27 | מאת: חיה

שלום , אציג את עצמי, בת 29, עין שמאל עיוורת וכואבת. הומלץ לי על ניתוח להוצאת העין ולשים עין תותבת.יש לי המון שאלות.. ואשמח שתסבירו לי על התהליך: האם הניתוח והתאמת עין תותבת נעשית באותו מקום? ומה ההבדל, בין עדשות סקלרליות? עין תותבת? ממה העין תותבת עשויה? איך מתפעלים עין כזו? הכנסה והוצאה של העין תותבת כל כמה זמן? כמה זמן לוקח להתאים ולמדוד ולשים עין תותבת הלכה למעשה (אני מורה ואם אני צריכה לקחת חופשה מהעבודה, כמה זמן לקחת שאני אדע להיערך בהתאם). איך מתקלחים? מה מרגישים בתוך העין עם עין תותבת? תודה רבה

חיה אמנא התקשרי 054-7236360 אבי אשמח לעזור

12/05/2015 | 20:35 | מאת: משה

שלום ,הייתי מעוניין לקבל תשובות לשאלות של חיה כיום אני עם עדשה סקלרלית והוצע לי לעבור ניתוח להוצאת העין עקב כאבים בעין .האם יש תזוזה של התותבת בעין או שהיא "מקובעת" בלי תזוזה .

מנהלי פורום עיניים תותבות