מסתם מטרלי

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

21/02/2014 | 01:35 | מאת: שרון

שלום דר ובהצלחה לחדר הנל אני בן 38 נמצא לי במקרה לפני שנתיים צניחה של המסתם המטרלי בינוני עד קשה אני במעקב צמוד בבית חולים פעמים בשנה הקרדיולוג המטפל אומר שכרגע אין צורך בהתערבות במסתם ..אני עושה אקו במנוחה ואקו מאמץ כעבור כמה חודשים.. לפעמים אני מרגיש תחושה מוזרה בצוואר של לחץ זה קורה לפעמים וחולף ..במיוחד בעבודה שאני יושב הרבה..האם זה יכול קשור למסתם רופא המשפחה אומר שזה אולי מלחץ של חרדות.. האם באקו היו קולטים מיד בעיה בצוואר עקב באי ספיקת מסתם ??אני רוצה לציין שאני מרגיש טוב פיזית אני עושה הליכות 4 קמ כמעט כול יום ואני מרגיש טוב שאלה אחרונה האם בבילינסון מבצעים ניתוח תיקון מסתם בגישה זעירה??והאם זה מצליח תיקון בגישה זעירה? אני מאוד חושש מניתוח עם שבירת עצם החזה וחתך גדול מאוד תודה רבה דר שרון ובהצלחה

02/03/2014 | 16:18 | מאת: ד''ר בנימין מדליון

שלום שרון, הפורום עוסק בפתרונות לאי ספיקת לב. לשמחתך אם אתה צועד 4 ק"מ כל יום אינך סובל ממחלה זו. קשה לדעת האם תלונותיך קשורות למסתם. אם אקו מאמץ פורש כתקין כנראה התלונות לא קשורות למסתם. לגבי החתך הזעיר, התשובה היא כן. בבלינסון מבוצעים ניתוחי מסתמים בחתכים זעירים. בברכה, דר' מדליון

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב