תוצאות אקו. בת 35.

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

04/09/2015 | 23:24 | מאת: מיטל

שלום רב. בת 35 בבדיקת אקו לב נמצאו הממצאים הבאים: תפקוד כולל של החדר השמאלי ירוד במידה קלה. רושם שקיימת היפוקיניזיה כללית קלה. מקטע פליטה מוערל סביב 45%. מבנה מסתם המיטרלי תקין. דרך המסתם אי ספיקה קלה. חדר ימני ומסתם אאוטרלי תקין. הודגם נוזל פריקדיאלי בכמות קטנה. בהשוואה לבדיקה משנת 2094 ללא שינוי משמעותי. מה זה אומר? בברכה(באופן כללי לחץ דם נמוך) בברכה. מיטל

שלום מיטל, תודה על הפניית השאלה. מהצגת תוצאות האקו כפי שתארת, הממצא היחיד שניתן לראותו כלא תקין, הינו הירידה בתפקוד הלבבי ל 45%. בפגישתך הבאה עם הקרדיולוג המטפל אני מציע לעלות את הסוגיה ולדון בסיבות לכך, שיכולות להיות מרובות, לדוגמא - מחלה בעורקים הכליליים המספקים דם ללב ועוד. אשמח לייעץ שוב בהמשך. דן ערבות

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב