בקשת רישיון נשק לאחר תיקון tof

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

28/03/2024 | 10:16 | מאת: צחי

האם בעקבות תיקון מום tof בילדות יכולים לא לאשר לי לשאת נשק. וכן צריבה כתוצאה מsvt ..לא נוטל כדורים .מצב תקין ונמצא במעקב שנתי אצל הקרדיולוג תודה.

שלום רב צחי, תיקון TOF - TETRALOGY OF FALLOT , וצריבת SVT לא אמורים כשלעצמם לשלול את האפשרות לקבל רישיון לנשק . אך כמובן שצריך לפנות לרופא המשפחה ובמידת הצורך להיוועץ עם הקרדיולוג המטפל לצורך הגשת הבקשה. רק אציין שלכל סוגייה של רישיון נשק יש לשקול בכובד ראשון את הטיעונים בעד ונגד הצורך ולהחליט לאחר מחשבה שקולה . בהצלחה

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב