תחושה מוזרה בחזה בקימה

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

17/03/2024 | 01:03 | מאת: דן

שלום דוקטור לאחרונה קורה לי שכשאני בשירותים וקם מהאסלה אני מרגיש פעימות לב חזקות ואיטיות בחזה לפעמים זה אפילו קצת כואב זה קורה לי לפעמים גם כשאני קם מהמיטה בפתאומיות וגם כשאני לפני סקס זה מאוד מטריד אותי עשיתי הולטר ואקו לב ונראה שהכל תקין יש לך כיוון בשבילי מה ניתן לעשות? זה מגיע מהלב כי באותו רגע שאני קם אז הלב מתחיל לפעום מאוד חזק ולאט ל15-30 שניות ואז זה נרגע ועובר

שלום רב , ממליץ על שני דברים 1. למדוד ל"ד כשזה קורה , ולבקש מהרופא משפחה שימדוד לך ל"ד לאחר מעבר מישיבה לעמידה ! 2. לחזור על הולטר לב כשאתה מחובר להולטר לב לבצע פעילויות שגורמות לארועים האלה בדר"כ , לרשות את השעה שחשת ארוע כזה ואז לעבור עם קרדיולוג על הממצאים ולציין את השעות שחשת את הארוע. באמצעות שתי הדברים הללו יהיה יותר קל לאבחן האם מדובר בבעיה בכלל ואם כן מאיזה סוג .

17/03/2024 | 19:56 | מאת: דן

תודה רבה לך דוקטור

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב