כאבי דקירה פועמים בחזה בשינוי תנוחה

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

14/02/2024 | 01:01 | מאת: דני

שלום כבר תקופה שיש לי כאבים פועמים ודוקרים בחזה כמה שניות ברגע שאני קם מהמיטה או מהאסלה בשירותים הכאב כמו לחץ כזה כיאילו הלב מתקשה להזרים דם ויש גם פעימות חזקות באותו רגע עד שזה עובר אקו תקין אבל זה ממש מפריע לי ומרגיש שמחמיר עם הזמן יש דרך שניתן לבדוק ולשלול משהו לבבי?

שלום רב דני .. בוודאי שיש דרכים לברר את התלונה שלך. יש מספר אפשרויות לברור כמו אקו לב במאמץ או מיפוי לב והולטר לב או בירורים נוספים , בכל מקרה צריך יותר פרטים עלמנת לבחור את הבדיקה המתאימה ביותר לך. בדיקת אקו לב לבדה איננה בירור מספק לאור התלונה שלך. אני מפציר בך לאור התלונה שלך שמצדיקה בירור בהקדם האפשרי לפנות לרופא המשפחה ולתאם תור לקרדיולוג בהקדם האפשרי. במידה והכאב חוזר או מחמיר לפנות למיון להשלמת הבירור! בהצלחה

14/02/2024 | 13:02 | מאת: דני

תודה רבה לך לצערי גם הרופאת משפחה וגם הקרדיולוג אומרים שזה כלום וזה חרדה אז אין לי מענה מהם האם כדי ללכת לרופא פרטי לדעתך? במידה וכן הוא יוכל לתת הפניה? ועוד שאלה יכול להיות שאתה מקבל באופן פרטי?

היי.. אם הקרדיולוג ורופאת המשפחה כבר ראו אותך זה מעודד ומרגיע. במידה ואתה מעוניין בחוות דעת נוספת של קרדיולוג אין כל בעיה מגיע לך גם דרך הקופה וגם אפשר לפנות באופן פרטי . דעה של אדם נוסף יכולה רק לעזור . לא אמליץ פה על שמות מסויימים כי זה לא ראוי אך אני בטוח שתוכל לקבל המלצות ממכרים או דרך הרשת . המון המון בהצלחה ומקווה שהנושא יפתר בקרוב .

17/02/2024 | 01:12 | מאת: דני

תודה רבה לך

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב