אי ספיקת לב -בעיות בסטורציה והפרעות שינה

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

16/03/2023 | 15:36 | מאת: אירית

שלום , אימי סובלת מאי ספיקת לב קשה. המצב שלה התדרדר וכיום היא צורכת יותר חמצן . עברנו ממחולל חמצן 5 ל- 10 ליטר והסטורציה תקינה בשכיבה וישיבה אך לאחר מאמץ קל כמו לקום מהמיטה הסטורציה יורדת ל83-85. בנוסף הביפאפ גם מוריד סטורציה מתחת ל90 כשלפני כן היה לה איתו סטורציה גבוהה99-100. מה ניתן לעשות? בנוסף היא לא ישנה בלילה ומתולננת שהיא מאוד עייפה, והיא בוכה המון

שלום רב אירית, אני מבין מאוד את הקושי סביב המצב שאת מתארת אבל לצערי זה לא משהו שניתן לפתרון ביעוץ מסוג שכזה. ממליץ שאמא תראה רופא קרדיולוג עם עדיפות למומחה באי ספיקת לב שיוכל לראות האם הטיפול שמקבל מתאים ןנכון, אם יש מקום לשפרו, ומה האפשרויות הטיפוליות הנוספות שעומדות על הפרק ותלויות במחלות הרקע של אמא ובגילה . כמו כן ממליץ שיהיה יעוץ מסודר עם רופא ראות ותפקודי ראות לאור הקושי בחמצון ממנו סובל גם. מצטער שלא יכול לעזור יותר, המון בהצלחה .

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב