סטורציה משחקת עולה ויורדת

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

29/01/2023 | 19:23 | מאת: איציק

בן 68 חולה באי ספיקת לב ללא תסמינים פיזיולוגים ברשותי מכשיר סטורציה רפואי מקורי מאושר לפעמים יש לי תחושה של חוסר אוויר בדרך כלל שאני בודק סטורציה זה תקין בין 96-98 כמו כן יש מצבים כשאני בודק וזה משחק בין 90-96 ועולה כאשר אני שואף אוויר ואחרי 5 דקות יורד האם זה נורמלי שהסטורציה משחקת תודה המכשיר שלי נבדק במקביל למכשיר בבית החולי

שלום רב , איציק, לא. זה לא תקין שהסטורציה יורדת ועולה ומגיבה לנשימה עמוקה אך לאחר מכן חוזרת להיות נמוכה . יכול להיות שיש מקום לשנות את הטיפול התרופתי ! ממליץ לפנות עם תלונה למרפאת אי ספיקת לב ולורפא המשפחה עלמנת לשפר את הטיפול התרופתי ולהתיחס לתלונה שציינת !!

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב