בקשר לתשובתך על המחקר

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

03/11/2022 | 14:55 | מאת: אסתר קרסל

בתשובתך אתה מציין שיש שתי אופציות חדשות למסתם המיטראלי. 1:למי עלי לפנות כדי לברר. 2:האם יש שם לשתי השיתות החדושות והיכן ניתן לקרוא עליהם תודה

שלום רב , אינני מכיר את שמות המחקרים, אבל יודע שמתבצע אחד בבית החולים בלינסון ואחד בתה"ש , יכול להיות שגם בבתי חולים נוספים אך אינני יודע בודאות. מציע לתאם תור למרפאת מסתמים באחד מבתי החולים הללו (אם אין לך כבר תור כזה ) ואז לקבל פרטים מדוייקים על המחקר התועלת והסיכונים! בקישור הבא יש תימצות באנגלית של החידושים בנושא - https://citoday.com/articles/2022-sept-oct/emerging-technologies-for-mitral-valve-repair בהצלחה

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב