הפרעה דיאסטולית דרגה 1

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

24/06/2022 | 10:07 | מאת: שרי

בת 68 לאחרונה סובלת מקפיצות בלחץ דם.בבדיקת אולטר ,לחץ דם עולה בלילה בזמן השינה. התחלתי לקחת כדור אחד ביום להורדת לחץ הדם.האם לדעתך מחוייבת בהמשך בירור בענין?ואיזה ספורט מומלץ?

24/06/2022 | 10:12 | מאת: שרי

תודה רבה.

שלום רב , מבחינת הל"ד הכי חשוב זה איזון שלו לאחר התחלת טיפול יש לעקוב מכיוון שהל"ד היה גבוה בעיקר בלילה הייתי ממליץ לחזור על הולטר ל,ד. מבחינת בירור בדיקת תפקודי בלוטת התריס אלקטרוליטים וספירת דם, פרט לכך לפי המלצת הרופא המטפל. מבחינת פעילות גופנית חשוב לבצע פעילות ארובית הליכה מהירה ספורטיבית על בסיס יומי חצי שעה ביום לפחות או 45 דקות שלוש פעמים בשבוע . בהצלחה.

28/06/2022 | 10:25 | מאת: שרי שיף

תודה רבה.

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב