האם מסביר סחרחורות וקוצר נשימה?

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

29/04/2022 | 16:14 | מאת: Shfr

אחרי שנמצא בעבר ef35% מטופל בטריטס קרדיולוג אנטרסטו ופורסיגה עברתי אקו והתשובה . RVעם סטריין של 16.2% . הפרעה דיאסטולית דרגה 1 .אנויריזמה אפיקלית קטנה ב EF 45% האם עדיין נחשב כאי ספיקת לב. האם מסביר סחרחורות?

1. כן עדין נחשב אי ספיקת לב. 2. אסור ליטול טריטייס ו אנטרסטו יחד !!! לפסיק את הטריטייס מייד ולפנות לרופא מטפל !!! 3. בנוגע לסחרחורות לפנות לרופא ולמדוד ל"ד בעת סחרחורת מאוד חשוב לדעת מה לחץ הדם בזמן הזה !!

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב