חולה בNF1 הים מספר בעית

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

03/01/2022 | 16:42 | מאת: שמואל כהן

שלום דר גיל 56 סובל מיNF1 בעיות של לחץ דם סובל מי גידולים 1 מניגיומה ברוש וגידלים בעמוד שידרע לפני 10 חודשים בצתי צינתור מוח לתיקון מיפרצת וחדש לאחר צינתור לב תיפולי בסתדד ובלון אופנתי לבדיקת הדמיה של MRIלב וזה מה נכתב הים אפשא בבקשה אסבר דר 1הודגמה תבנית נומלית של ניקוז ורדים ריאתיים לעליה שמאל משני הצדדים מודגם סילון של אי ספיקה אאורטלית של עורק פולמונלי מסתם אורטלי עם עדות לאי ספיקה עקמת קשה קמורה ימינה נויפיברומות פלקסיפורמיות ברכמות הרכות בהספקט אחורי של דופן בית חזה התהליך מלווה ב ריבוי כלי דם מסולסלים מסביב לסכום כתוב מודגם סילון של אי ספיקה אורטלית מסתם אאורטליי עם עדות לאי ספיקה הודגם שני גושים קתנים על עורק פולמונלי ועל אאורטלי דקטרו מה זה אי ספיקה במסתם אאורטלי ונחקוז ורדים ריאתייים לעליה שמאל ותהליך מלווה ב ריבוי כלי דם מסולסלים מיסביב בבקשה אפשר אסבר תודה דוקטור

שלום רב , גם העתקת תשובת פיענוח בדיקת ה CT איננה ברורה וגם אם הייתה זה לא המקום להסביר פענוח של בדיקת CT פרטית. ממליץ בחום רב לפנות עם הבדיקה למומחים המתאימים העוקבים אחרי הבעיה הרפואית בגינה אתה מטופל , רופא קרדיולוג רופא ניתוחי לב חזה וכ"ד. יכול להגיד שמודגמות מספר בעיות לבביות בבדיקה שיכול להיות שמדובר בבעיות ידועות כבר קודם , אך בכל מקרה מצריכות התיחסות מעקב בירור וטיפול רופאי. ממליץ לך לתאם תור למרפאת מומי לב, המרפאה במסגרת בית החולים בלינסון הינה המובילה בארץ בתחום אני ממליץ עליה בחום רב. מצטער שלא יכול לעזור יותר, המון בהצלחה !

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב