פעימות מוקדמות דפיקות לב חזקות

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

14/12/2021 | 21:23 | מאת: גל

שלום דוקטור ברצוני לדעת בבקשה מה קורה במידה לאחר חצי שנה יש מעבר בועות בבדיקת tcd לאחר צנתור לב לסגירת pfo והאם בדיקת אקו לב עם הזרקת בועות יותר מדוייקת לאבחון האם החור נסגר האם יש מקרים שלא נסגר תוך חצי שנה ואם כן מה עושים עם זה תודה רבה על המענה

שלום רב גל , תודה על השאלה .. אני מתקשה לענות עליה בפורום כי צצות הרבה סוגיות מעצם השאלה אענה לגוף העיניין המסויים , כן בדיקת ECHO בועות יותר מדוייקת ומומלץ להשתלים אותה. במידה ולא נסגר ה PFO מתיעצים מחדש עם הרופא המטפל בנוגע לאפשרויות נוספות בהתאם לגורמים נוספים, ולמצב נוכחי . בהצלחה

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב