תוצאות של בדיקת אקו לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

29/09/2021 | 13:13 | מאת: איה

אשמח לפענוח אקו לב שלי "חדר שמאל בגודל ותפקוד תקין , חדר ימין בגודל ותפקוד תקין , עליה שמאלית בגודל תקין , אי ספיקה אאורטלית קלה, אי ספיקה מיטרלית קלה, אי ספיקה טריקוספידלית קלה-בינונית, לחץ דם ריאתי מוגבר במידה קלה." רקע עלי בת 50+ עברתי לפני 3 חודשים אבילציה של וריד הריאה לפני כחודש חזר לפתע פרפור הפרוזדורים ( 5 ימים אחרי שהפסקתי בהוראת הרופאים את הכדורים מולטאק ופארדקסה) ועברתי היפוך חשמלי . כיום אני לוקחת מולטאק וקרדילאק פעמיים ביום. אודה לך מאוד על התייחסותך

איה שלום רב , על פניו את צריכה המשך יעוץ ומעקב קרדיאלי של מרפאת הפרעות קצב בה את נמצאת במעקב בעיקר לאור ההשנות של פירפור העליות . הממצאים באקו יכולים להיות קשורים לפירפור העליות ממנו את סובלת ויש להוועץ לגביהם עם קרדיולוג יכול להיות שבשלב זה יש לעקב בלבד או לחילופין להתחיל טיפול זה תלוי כמה בדיקות אקו לב מדגימות את הממצא הזה. לאור העובדה כי ייש פה מספר משתנים אינני יכול לתת לך תושבה ברורה באופן כזה , אך ישלתאם תור למרפאת הפרעות קצב או לקרדיולוג להמשך טיפול וברור הנושא

04/10/2021 | 11:39 | מאת: איה

תודה רבה ד"ר בן בן אברהם על התשובה המפורטת. יום טוב :-)

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב