אקו לב הפרעה דיסטואלית דרגה 2 עם לחצי מלוי מוגברים של חדר שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

26/08/2021 | 14:14 | מאת: חיה

שלום רב בת 69 ביצעתי אקו לב מאחר ואני מאוד מתעייפת מכל פעילות כמו: הליכה, עבודות בית קלות . בסך הכל נראה בסדר (עד כמה שאני מבינה) מלבד השורה האחרונה והיא הפרעה דיסטואלית דרגה 2 עם לחצי מילוי מוגברים של חדר שמאל. אודה לך מאוד על התייחסותך חיה

חיה שלום רב , אכן לפי הבדיקה נראה כי את סובלת מאי ספיקה של הלב , שנובעת אצלך בעיקר עקב ירידה בהענות של הלב לקבל את הדם . לא משהו מדאיג אך משהו שדורש התיחסות. ניתן לטפל בך המספר כלים שלרוב יביאו לשיפור לפחות חלקי בתלונות שלך . לאור האמור אני מאיץ בך לפנות לרופא קרדיולוג או למרפאת אי ספיקה יעודית עלמנת לבנות תוכנית טיפולית ולהתחיל טיפול . שנה טובה ובהצלחה

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב