אחרי השתלת דפיברילטור

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

23/07/2019 | 16:30 | מאת: מיפיקי

אני אישה בת 70. עברתי השתלת דפיברילטור לפני שבוע ומאתמול יש לי הרגשה של גזים קשה בחזה, יותר בצד ימין. אני לוקחת אומפרדקס 40 פעמים ביום. צריכה לידאוג או מה?

שלום רב , סליחה על העיכוב בתשובה. בנוגע לתלונה שלך לא צריך לדאוג אבל צריך לברר את הסיבה לכך שיש תלונה חדשה סמוכה לפרוצדורה שביצעת . אי לכך צריך לעדכן את הצוות שביצע את הפרוצדורה לגבי התלונה בבית החולים בו הפרוצדורה בוצעה. במידה ואת לא מצליח ליצור קשר יש לפנות למיון עדיף באותה מסגרת בה ביצעת את הפרוצדורה. בהצלחה

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב