איך מפסיקים פעילות דפיברילטור

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

16/03/2017 | 17:23 | מאת: rafuli

אני בן 40 מושתל דפיברילטור סובל מאי ספיקת לב של 25% איך אפשר להפסיק את פעילות המכשיר מגנטים יכולים להפסיק את הפעילות שלו

לא. מגנטים יכולים להשפיע על המכשיר ולשנות את אופן התפקוד שלו, אך לרוב לא להפסיק אותו אין !!!! לנסות להשפיע על הקוצב ללא יעוץ רפואי של רופא ממרפאת הקוצבים !!! ובטוח שלא לקרב אליו מגנט !!

19/03/2017 | 16:55 | מאת: רפולי

פרופסור אתה לא מבין שאני מיואש מהמצב שאני חי בו הפסקתי טיפולים גם אצלכם אני כבר לא מגיע לא רוצה את המכשיר המקולל הזה

חבר יקר, אני בטוח שאפשר למצוא פתרון במידה והקוצב גורם לך אי נוחות מסיבה כל שהיא, אנא תגיע למרפאת קוצבים בהקדם וביחד עם רופא מהמרפאה ימצא לך פתרון הולם, עלמנת שתוכל לחיות בנוחות עם המכשיר!! אני בטוח שיחד נוכל למצוא פתרון אנא צור עמנו קשר בהקדם !!! מספר טלפון מרפאת קוצבים - 039377131 מרפאת אי ספיקת הלב 03-9377417 !

20/03/2017 | 14:26 | מאת: rafuli

פרופסור יקר תודה יש לי את המספר של האי ספיקת לב וגם של דוקטור בן גל הישיר כבר לא משנה תודה לך

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב