מידע

דיון מתוך פורום  לופוס

18/12/2014 | 14:39 | מאת: יסמין

שלום אנשים שמטופלים באיכילוב במחלקת ראמטולוגיה האם יש ליווי של רופא לחולה מענה בשעת צרה אוזן קשבת אם מי לדבר תמיכה איכפתיות טיפול מסייע פסיכולוג ? אשמח לקבל מידע ממטופלים

המכון הראומטולוגי בביח איכילוב הוא הגדול בארץ - הן מבחינת הצוות הרפואי והן מבחינת השירותים הנוספים שהוא מספק. שירותי המכון כוללים, מלבד המרפאות לטיפול במחלות המפרקים ובמחלות האוטואימוניות, שירות של פסיכולוגים רפואיים, קבוצות תמיכה של המטופלים, ייעוץ מיני וכן שיתוף פעולה עם יחידות סמוכות, כגון מכון ריפוי בעיסוק, פיזיוטראפיה ועוד. העובדה שצוות גדול כל כך עובד במכון מאפשרת היענות מהירה, זמינות וגמישות בפתרונות (גם) לבעיות הדחופות של המטופלים. לגבי יצירת קשר עם מטופלים אחרים, תצטרכי לפנות אליהם ישירות במסגרת פורומים ייעודיים למטופלים. בהצלחה!

21/12/2014 | 23:35 | מאת: יסמין

שלום תודה על התשובה ומעל הכל להתייחסות האנושית מצרך מאוד נדיר בימינו . זקוקה לעוד עזרה אני לא יודעת איך להיכנס לפורום המטופלים אשמח לקבל הדרכה תודה

מנהלי פורום לופוס