חשד ללופוס

דיון מתוך פורום  לופוס

22/05/2014 | 20:56 | מאת: גוי

ערב טוב בן 32 ים חשד ללופוס מזה זה , נוטל פלאקוניל 2 כדורים ליום , עקב חשיפה לשמש אתמול מרגיש שכל הגוף שלי  מתבשל מהפנים הרגשה כללית מוזרה לגמרי כפות הידיים חמות אש , יום לפני הייתי בבית חולים עקב כאבים בחזה כל מדדי הגלקת תקינים לגמרי , הפלאקוניל מרגיש שלא עוזר לי בכלום , מה אוכל לעשות , אין לי מחלות רקע , נוטל רק פלאקוניל

לעיתים כאשר ישנו חשד ללופוס וזאת על סמך נתונים שמצטברים מבדיקות מעבדה ובדיקה גופנית, מקובל להתחיל טיפול בפלקווניל בנסיון להקל על התלונות וגם בכדי למנוע התפרצות קשה יותר של המחלה. התלונות שאתה מפרט אינן ספציפיות ולא בהכרח מכוונות ללופוס אולם יתכן שבדיקות המעבדה דווקא כן רומזות על כך ומכאן ההגיון לתת פלקווניל. אם כל התלונות שאתה מפרט לא מובילות לאבחנה של לופוס יתכן שצריך לחשוב על כיוונים נוספים, אולי בעיה של שיבוש סף כאב/תחום של גוף ונפש.

18/06/2014 | 17:51 | מאת: גוי

תודה דר אבל מה זה שיבוש סף כאב??? לציין בבדיקות שיש לי אנא חיובי ו rnp חיובי sm חיובי ושלילי, כלומר בדיקה חיובית ובדיקה שלילית, לציין שאין לי עייפות כל הבדיקות הדם תקינות לחלוטין כולל שקיעה קופליט הכל הכל תקין, לא סובל מעייפות פשוט עובד כמו שור, אני פשוט כבר מיואש לאין לפנות בשבל שיתנו לי כבר אבחנה ,,

מנהלי פורום לופוס