בהיריון התחלתי חשש לופוס

דיון מתוך פורום  לופוס

26/07/2016 | 15:28 | מאת: שני

שלום באופן עקרוני אני בריאה. אני בתחילת היריון (שבוע 7), יש לי קצת כאבי מפרקים (בעיקר מרפקים וקצת ברכיים), לא כאבים חזקים אבל קצת מציקים לפעמים. יש לי כמה פצעים בלשון קרוב (בחלק הפנימי) (למרות שיש לי עכשיו דלקת גרון בלי קשר אז אולי הפצעים קשורים לדלקת) בכל מקרה קראתי שזה חלק מהתסמינים.. אני חוששת מלופוס. כי שני אחים שלי אובחנו בלופוס (מבדיקות, לא מבעיות שהיו), ולאמא שלי (רק בגיל 67) גילו לופוס של העור.. יש לי מה לחשוש??

שלום שני, לאור הסיפור המשפחתי שתיארת וכעת התלונות- כדאי לפנות בהקדם להערכה מסודרת אצל ראומטולוג. אני לא חלילה אומר שאת עם לופוס, אבל כדאי להיות על הצד הבטוח.

מנהלי פורום לופוס