פריחה

דיון מתוך פורום  לופוס

26/10/2015 | 11:35 | מאת: רון

שלום, מאובחנת עם לופוס קל פגיעה בפרקים, יובש בעניים ופה, נשירת שיער ושיער שבור. מאתמול יש לי כמו פריחה אדומה בצוואר בשני הצדדים, בכתפיים ובחזה העליון וכן בבטן התחתונה ובצדדים, וכן תחושה של גרד כמעט בכל הגוף . זה כבר קרה לי מספר פעמים וכמו שזה בא זה היה נעלם אחרי מספר שעות, אבל מאתמול זה לא עובר וממש יש הרגשה של גרד ושריפה. האם זה קשור ללופוס?

רון שלום, בלופוס תיתכן תפרחת מסוגים שונים, כולל בפזור שאת תיארת אך בד"כ התפרחת בלופוס לא מתאפיינת בגרד. תפרחת מגרדת מעלה חשד לתגובה אלרגית. מומלץ לפנות לרופא משפחה ו/או רופא עור לברור וטיפול בהתאם.

מנהלי פורום לופוס