C4-c3 בטווח הנורמה בבדיקת דם

דיון מתוך פורום  לופוס

28/04/2020 | 20:33 | מאת: הדר

האם זה ייתכן שמערכת חיסון טובה מראה child 1:1280? הרופא אמר שזה הזוי. לציין שגם כבד טוב. ושאר הבדיקות. לכן שלח אותי ללופוס. מה גורם לchild כזה גבוה? אולי מאכל, שיעול? אשמח לתשובה.

בהמשך לתשובה קודמת שנתתי, תוצאה של ANA 1:1280 באמת גבוהה ודורשת הערכה יותר מעמיקה של מחלה אוטואימונית. יכול להיות שנגרמה ממחלה זיהומית, אולי ויראלית, כמובן תמיד אפשר להניח שמדובר בטעות, ולכן בין היתר כדאי לחזור על הבדיקה (לא ניתן להתעלם ממנה). ANA חיובי באנשים בריאים וגם בכאלה עם מחלות אוטואימוניות שונות, לכן דרושה הערכה מסודרת (גם) אצל ראומטולוג

מנהלי פורום לופוס