קורונה ותסמונת אנטיפוספוליפיד

דיון מתוך פורום  לופוס

11/04/2020 | 22:46 | מאת: לונה

שלום מאובחנת באפלה לאחר dvtלפני3 שנים. אין סימנים ללופוס למעט משליםc3 c4 גבוליים ולעיתים מעט מתחת הנורמה.נוטלת קומדין בלבד.האים קיימת מוגברת לנגיף הקורונה? תודה רבה

בקצרה, לא ממש. עד כה כל מחלות הרקע שמעלות סיכון לתחלואה ותמותה מהקורונה, לא כוללות דיכוי חיסוני (למשל אצל חולים מושתלים). מבחינתך הייתי ממליץ להקפיד על הנחיות משרד הבריאות, כולל חבישת מסיכה ביציאה מהבית. בזמן הקרוב מניח שההנחיות יתחדדו, גם מכיוון האיגודים הראומטולוגים.

מנהלי פורום לופוס