רוקחת מצאה שבעייתי לקחת ביחד עם פלקווניל טיפול בהליקובקטר פילורי

דיון מתוך פורום  לופוס

10/03/2019 | 19:00 | מאת: אתי

נוטלת כבר שנים רבות פלקוויניל 200. מאז 1/19 כדור אחד כל יומיים. האם אפשר להפסיק לשבועיים את הפלקווניל כדי לטפל בדלקת הכרונית שבקיבה? או אולי תמליץ על תרופות אחרות לטיפול ? בתודה ובברכה

לא מכיר בעיה עם פלקווניל ופגיעה בקיבה או תרופות שקשורות לטיפול בדלקת בקיבה (כלומר, אפשר לשלב). מינון של כדור פלקווניל כל יומיים הוא מאוד נמוך ולא מקובל. אין תרופה אחרת שהיא תחליף לפלקווניל למטופלים עם לופוס.

מנהלי פורום לופוס