במסגרת ברור ללופוס נמצא

דיון מתוך פורום  לופוס

05/09/2018 | 07:40 | מאת: אני

בבדיקת דם. Ptt sensitive stago נמצא ערך 51. בעוד שהטווח 31 עד 49. האם יש לזה משמעות? את הבירור עשיתי בחשד ללופוס והפלות חוזרות.. ותסמיני לופוס שונים.

שלום רב, הערך של PTT 51 הוא מעט מעל לנורמה . כדי לבחון אם זה בעל משמעות, במיוחד בהקשר לברור סיבה להפלות חוזרות מומלץ להשלים בדיקת קרישה בשם: lupus anticoagulant וכן בדיקות נוספות העשויות להעיד על נטיה לקרישיות יתר מסוג זה כולל: anticardiolipin IgG and Igm anti beta glycoprotein I IgG and IgM

מנהלי פורום לופוס