כאבים וסבל כבר כ 8 חודשים

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

19/10/2014 | 07:35 | מאת: בן 28

יש לי כבר מעל חצי שנה כאבים בכל הגוף(צוואר, עורף, ראש אחורי, לאורך הידיים, גב, צלעות, אגן, יריכיים), סובל גם מחוסר יכולת לישון, מרגיש שבזמן הניסיון לישון הגוף ובעיקר הידיים נכנסים לריפיון לא טבעי ואי נחת שמפריעים לישון, אני בדרכ נרדם ומתעורר אחרי 3-4 שעות שינה(שינה שלא מרגישה טבעית) עם ריפיון חזק בגוף(לפעמים תחושת הריפיון הופכת לתחושה של גוף דחוס מדי), שכמות וזרועות כאילו מעולפות, כאבים מוגברים, אחרי זה כמעט בלתי אפשרי לחזור לישון ויש סבל נוראי, לפעמים אחרי שמנסה להירדם כל הלילה ולא מצליח נוצר ממש הרגשה של תוהו ובוהו בגוף... לאורך היום אני בקושי מצליח לתפקד, פרט לכאבים בפרקים ובגידים לאורך הגוף, אני מרגיש הרבה פעמים תחושות לא טובות, אי נחת בגוף, מין זעזוע בגוף(קשה לי אפילו סתם לעבוד במחשב כי משום מה זה מצב שמחמיר לי את התחושה הלא טובה בגוף), מרגיש רוב הזמן תחושת צריבה בכף יד שמאל ובעין שמאל, לפעמים מרגיש שהגוף סתום, אני סובל מיציאות לא סדירות ולפעמים עצירות, בעיות בדרכי השתן, הגעתי כמה פעמים כמעט למצב של עצירת שתן(למרות שאני עדיין בבירור אורולוגי לגבי האם יש היצרות בשופכה, עברתי ציסטוגרפיה, בדיקה פולשנית של השופכה, 2 אורולוגים אמרו שיש היצרות, אורולוג שלישי מומחה יותר אמר שלדעתו לפי הצילומים זה לא חד משמעי וצריך לעשות בדיקה נוספת)... אני במצב סופר קשה, לא מאמין שאני יכול להמשיך לחיות בסבל כזה עוד הרבה זמן... עברתי בדיקות רנטגן בעמוד השדרה, בדיקת emg ביד וברגל שיצאו תקינות... מה לפי דעתך הגורם למצב הגופני שלי, האם הכיוון הוא נוירולוגי???

21/12/2014 | 16:18 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

שלום אתה מתאר בעיה שאיננה מכוונת דווקא לבעיית שלפוחית או שופכן ממליף לפנות לנוירולוג

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד