התכווצות שרירים חזקה בלילות

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

14/01/2014 | 16:24 | מאת: שיר

בת 67 . יש לי התכווצות שרירים חזקה מאוד ברגליים בלילות. לקחתי מגנזיום ויטמין E שום דבר לא עוזר.. האם עלי לפנות לניורולוג? אורטופד? מה דעתך בנושא?

16/01/2014 | 10:14 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

שלום בהעיה שאת מתארת יכולה לנבוע ממספר סיבות, ביניהם חוסר ויטמינים, בעיות בחוט השידרה ועוד. על מנת שתוכלי לקבל טיפול הייתי ממליץ לך לפנות לנוירולוג מומחה.

16/01/2014 | 10:14 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

שלום בהעיה שאת מתארת יכולה לנבוע ממספר סיבות, ביניהם חוסר ויטמינים, בעיות בחוט השידרה ועוד. על מנת שתוכלי לקבל טיפול הייתי ממליץ לך לפנות לנוירולוג מומחה.

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד