האם רעד הוא המחלה או תופעת לוואי?

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

10/03/2016 | 17:15 | מאת: שלמה

שלום ד"ר. מצד אחד אני מרגיש שאני צריך להסביר את עצמי כמה שיותר, מצד שני אני לא רוצה להאריך במילים. אז אני אקצר לכותרות.בן 26, סטודנט, יש לי רעד ראשוני(נוטל פרולול 40), רפלוקס (ניקסיום), אלרגיה לאבק, קצת חרדה, מגרינות, קושי בדיבור ריכוז לעתים רחוקות. הרעד בכול הגוף: לסת, בטן, רגליים, ידיים, עפעפים. בדיקות דם - תקינות. בקרתי אצל נוירולוג מומחה רעד- שלח אותי למס בדיקות- תקין. הפרולול עוזר אבל לא מעלים רעד. יש לי הרגשה שמדובר בבעיה נוי', למרות שהרופאים בדקו אותי (ללא צילומים) ואמרו שהכול בסדר. מה הבעיה אצלי? למה יש לי רעד מזה 3 שנים חזק מאוד. למה אני מתקשה לדבר לפעמים, למה יש לי כאבי ראש אחוריים?

שלמה שלום רעד ראשוני (במידה וזו אכן אבחנתך) הינה מחלה נוירולוגית במידה ואתה חש שהטיפול לא עוזר לך מספיק מומלץ לפנות למרפאה להפרעות תנועה במקום מגוריך לפרטים נוספים 08-9779611

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד