רעידות לאחר עישון

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

06/03/2016 | 13:02 | מאת: חייל

שלום , לפניי כמה חודשים התחלתי לעשן נרגילה ביום יום , בחודשיים האחרונים כל פעם אחריי שאני מסיים לעשן מתחיל אצלי רעידות ברגליים ובידיים (בעיקר ברגליים) , בשעה הראשונה של אחריי העישון אני מתקשה ללכת , לרדת/לעלות מדרגות וכל פעולה שמצריכה מאמץ פיזי אפילו הכי קטן גורמת לרעידות ברגליים ובידיים , זה בנוסף לסחרחורות ואיבוד שיווי משקל . רציתי לדעת האם זה משהו שאמור להדאיג אותי ואילו בדיקות בעצם אני צריך לעשות כדיי לברר

לא ידוע לי מה מכיל עשן נרגילה אך הוא כולל ניקוטין הרי שיתכן שהרעד קשור לחשיפה זו. אם התופעה קורית רק בעת עישון הייתי ממליץ להפסיק לעשן ובמידה והרעד לא מופיע שוב אין צורך בהמשך בירור.

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד