פסיקולציות וחולשה בצד ימין

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

10/11/2015 | 19:03 | מאת: אביתר

ד"ר שלום, מזה כחודשיים וחצי אני סובל מחולשה לאורך רגל ימין ויד ימין. אין מדובר בחולשה הגורמת לי לשמוט דברים אך ההרגשה היא כאילו השרירים התאמצו יתר על המידה, בנוסף אני מרגיש גירוי חזק וכאב לסירוגין בכתפיים. עברתי בדיקה נוירולוגית שיצאה תקינה וכן בדיקת EMG שיצאה תקינה. מזה כחודש אני מרגיש גם פסיקוליצות בעיקר ברגל ימין אך גם ביד ימין. מדובר בערך בכ- 15 פעמים ביום. ביומיים האחרונים אני מרגיש מין קושי בבליעה כאילו הצטברה לי ליחה בגרון וצרידות בקול. התסמינים מאוד מטרידים אותי וגורמים לי לחשוש ממחלות כגון ALS. האם התסמינים מתיישבים עם המחלה ועם הבדיקות שעברתי? תודה.

אביתר שלום פורום זה נועד לתת מידע בנושאים הקשורים למחלת הפרקינסון ולא לתת יעוץ פרטני-אישי במצבים רפואיים שונים. לבירור בעייתך מומלץ שתפנה לנוירולוג

18/11/2015 | 19:06 | מאת: אורי

אביתר יש לנו תחושות דומות אשמח להחליף מידע בנושא [email protected]

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד