רעד בידיים במאמץ

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

10/02/2015 | 01:46 | מאת: אליהו

אני בן 27 ובזמן האחרון התחיל לי רעידות בידיים אחרי מאמץ או אחרי שאני מנסה לתפוס חזק חפצים ככל שאני תופס חזק יותר ככה הרעד יותר גס אני לא יודע אם זה קשר אבל הרבה שנים יש לי קליקים בכף היד, הייתי אצל רופא משפחה והוא חושב שזה שריר תפוס זה היה לפני חודש וחצי ולא מפסיק, מה זה יכול להיות התחלה של פרקינסון? או רעד ראשוני? או משהו אחר? צודה

16/02/2015 | 10:32 | מאת: ד"ר ציון זיבלי

לא הייתי ממהר עם מסקנות על מחלות כמו שתארת אם זה ממשיך תפנה לבדיקת נויורלוג ותקבל תשובה על פניו אם זה רק אחרי מאמץ זה לא מכוון לפרקינסון

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד