דחייה בהתחלת טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

11/07/2019 | 09:43 | מאת: הלה

בעלי אובחן לאחרונה כחולה פרקינסון. התסמינים עדיין קלים ואינם מגבילים את פעולותיו. אנחנו מחכים לחוו"ד שניה שתהייה רק בעוד כשלושה חודשים. האם השתהות בקבלת התרופה שהומלצה רקוויפ מודוטאב יכולה להשפיע על הידרדרות והתקדמות המחלה (לא הסימפטומים). אנחנו עדיין מקווים לאפשרות של כניסה לקבלת תרופה נסיונית והבנו שלעיתים תנאי קבלה למחקר הוא אי קבלת תרופות בעבר.

התרופה רקוויפ מהווה טיפול סימפטומטי ואינה משנה את המלך המחלה כך שאין כל מניעה לדחות את התחלת הטיפול בה.

17/07/2019 | 09:57 | מאת: הלה

האם הדבר נכון גם לגבי אזילקט שהוצע ע"י הרופא בקופה?

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד