רעד ראשוני essantal tarmor

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

26/04/2018 | 19:57 | מאת: יעל

בת 66. הובחנתי עם רעד ראשוני. (כנראה גנטי שהחמיר לאחר טיפול כימוטרפי בשל סרטן שד). ניסיתי טיפול בפריזולין ובפרלול - לא הועיל. האם יש אפשרויות טיפול נוספות? האם טיפול בתא הלחץ ב"אסף הרופא" יכול להועיל? תודה רבה

שלום רב. קיימות תרופות רבות לטיפול ברעד ראשוני ומומלץ שתפני לנוירולוג המטפל. במידה ותרופות אינן עוזרות ניתן לבצע ניתוח להשתלת אלקטרודות לגירוי מוחי עמוק (DBS) או צריבה באמצעות אולטרסאונד ממוקד (FUS)

06/05/2018 | 14:39 | מאת: יעל

תודה רבה. אני מבינה מתשובתך שתא לחץ אינו רלוונטי. ה- DBS , FUS מטפלים רק ברעד במיקום אחד - יד לדוגמה, ואינם מטפלים ברעד בקול ובצוואר.

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד