קרדילוק ואספירין וחוסר בתוספי תזונה

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

23/06/2017 | 19:08 | מאת: שושי

שלום ד"ר, אבי לוקח כדורי קרדילוק במינון של 1.25 מ"ג בבוקר ואספירין 100 מ"ג בצהריים,האם תרופות אלו ביחד או כל אחד לחוד יכולים לגרום לרעד בדרגה גבוהה ביד ימין ? שאלה שנייה?האם יש צורך להוריד במינון אם לא להפסיקם? שאלה שלישית:אם להפסיקם מה במקומם אתה ממליץ? שאלה רביעית האם חוסר תוספי תזונה כמו קיו 10 ויטמינים אי ודי ומסלק רעלים משפיעים על היווצרות הפרקינסון או יכולים להיטיבב בבאם לוקחים? תודה

שושי שלום התרופות שציינת לא אמורות לגרום לרעד חד צדדי ומומלץ שתבדקי על ידי נוירולוג לצורך בירור סיבת הרעד. לגבי הנושא של תוספי תזונה ומניעת מחלת פרקינסון הרי לצערינו אין הוכחה חד משמעית בספרות הרפואית לגבי יכולתם למנוע או לעצור את המחלה.

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד