מחלת הנטינגטון כוריאה

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

10/04/2017 | 00:58 | מאת: ישראל

שלום לפני כמה ימים FDA אישר תרופה חדשה לבעיות התנועה במחלה היא אמורה לצאת לשוק עוד כמה שבועות בארה"ב לפי הכתבה. השאלה שלי האם ואיך חולים בישראל יכולים להשיג את התרופה החדשה ? תודה מראש.

שלום רב. אני מניח שאתה מתכוון לתרופה החדשה של חברת טבע. מדובר בתרופה לטיפול סימפטומטי (שאינה משנה את מהלך המחלה). התרופה כרגע אינה משווקת לא בארה"ב ולא בארץ. אני מניח שבעתיד (עד שהתרופה תשווק בארץ) ניתן יהיה לייבא אותה ביבוא אישי (29ג) במקרים שיהיו מתאימים לטיפול

28/06/2017 | 11:43 | מאת: אירן

אפשר לדעת מה השם של התרופה?

26/03/2018 | 14:12 | מאת: ריאיון הנטינגטון

שלום לכולם, במסגרת השתתפותינו במגמת רפואה בבית הספר (כיתה יא) אנו עושים עבודת חקר בהיקף של 5 יח"ל על מחלת ההנטינגטון. החלק המרכזי בעבודה כולל ריאיון מטופלים. כמובן שקיים חיסיון רפואי ושמות לא יכתבו בעבודה. האם מישהו מעוניין לקחת חלק בפרוייקט?

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד