קנדידה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

27/08/2016 | 22:12 | מאת: אסתר

שלום,לפני כמה חודשים פניתי לרופאת נשים לאחר שהרגשתי גירוד בלתי נסבל בנרתיק, לגירוד התווספו יובש וכל האזור היה אדום כמו כוויה. הרופאה נתנה לי משחות כדורים ונרות בטענה שזו פטריה. לאחר חודש וחצי חזרתי לרופאה כי הטיפול לא עזר והיא שלחה אותי לרופאת עור, רופאת העור נתנה לי משחה נוספת וסבון מיוחד ( בנתיים גירוד ויובש הופיעו לי באזור הטבור והיא טענה שהפטרייה התפשטה). לאחר הטיפול הזה פניתי לרופאת משפחה שנתנה לי לעשות בדיקת דם שתן משטח ואגינלי ובדיקת נשיפה לקיבה. כרגע קיבלתי את התשובות שבמשטח לא רואים שיש לי בכלל פטריה ובדיקת השתן הראתה דלקת בשתן ועליי לעשות את הבדיקה של הקיבה שוב ( לא יצאה טובה) כרגע אני כמה חודשים באותו מצב של גרד בלתי פוסק בנרתיק ומתוסכלת מאוד מהמצב? מה עליי לעשות???

קדם כל יש לטפל בדלקת בדרכי השתן אם אכן יש זיהום חיידקי. בנוסף למשטח הוגינלי (שלפי תיאורך הוא תקין) יש עוד בדיקות שניתן לעשות אך המלצה על כך, כמו גם אבחון מדוייק ומתן טיפול מתאים, ניתן לעשות רק לאחר פגישת ייעוץ מסודרת. את מוזמנת לפנות למרפאתנו.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק