דלקות חוזרות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

17/12/2015 | 11:33 | מאת: אנונימית

שלום, אני סובלת מדלקות חוזרות בנרתיק עקב קיום יחסי מין. בכל פעם אחרי לאחר קיום יחסים אני מרגישה צריבה וקושי להטיל שתן. זו בעיה מטרידה וממש פוגעת באיכות החיים. קיבלתי פתיליות ואנטיביוטיקה לשבוע סיימתי את האנטיביוטיקה והבעיה נמשכת קיבלתי גם מיקרודנטין לחודש, מה עוד אפשר לעשות?

20/12/2015 | 02:40 | מאת: ד"ר דן קלמן

לא ניתן כמובן לאבחן את הבעיה שלך מעל דפי הפורום על סמך התלונות כפי שציינת. מהטיפול שקיבלת ניתן להבין שקיבלת כיסוי גם לפטרייה (כנראה, לא ציינת אילו נרות), גם לחיידקים (ווגינוזיס חיידקית) וגם לאפשרות שמדובר בדלקת בדרכי השתן. לא ציינת גם אם ביצעת משטח מהנרתיק או תרבית שתן וכו. מכל זאת ניתן להסיק שהאבחנה כנראה היא לא ברורה וחד משמעית. את מוזמנת לפנות למרפאתנו לאבחון והתאמת טיפול אישי. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק