אגיסטן

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

27/08/2015 | 10:40 | מאת: נווית

שלום. לפני כשבועיים החלו גירודים בנרתיק והרבה הפרשות. הלכתי לרופא והוא נתן לי נרות אגיסטן לנרתיק לשלשה ימים. בבדיקה הרופא גם לקח תרבית ואמר שזה פטרייה. לא לקחתי את הנרות כי החלטתי לחכות לתשובה של התרבית ועכשיו קיבלתי אותה וכתוב שם NORMAL FLORA. אני מבינה מזה שאין פטרייה. האם זה נכון? לא לקחת את הנרות? אודה על תשובה.

30/08/2015 | 15:09 | מאת: ד"ר דן קלמן

העדר צמיחה של פטרייה במשטח אינו שולל לחלוטין הימצאות של פטרייה בנרתיק. באם הרופא התרשם קלינית שמדובר בפטרייה, כדאי לקחת הטיפול. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק