קנדידה גלברטה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

12/07/2015 | 16:49 | מאת: מלכה

שלום. אני סובלת שנים מפטרייה בנרתיק ורק לאחרונה גילו בתרבית שזו קנדידה גלברטה. כל השנים קיבלתי נרות שלא ממש עזרו והפעם קיבלתי כדורים שנקראים פלוקונזול. עדיין לא לקחתי. השאלה שלי היא האם יש סיכוי שכדורים יעזרו אם נרות לא עזרו (שמעתי שהכדורים הללו מזיקים לכבד). ואם זה לא יעזור מה עוד אפשר לעשות? האם זה אומר שאצטרך לחיות עם זה לנצח? תודה.

12/07/2015 | 19:52 | מאת: ד"ר דן קלמן

קנדידה גלברטה זהו סוג של פטריית הקנדידה הידוע בעמידותו היחסית לטיפול תרופתי. בהחלט כדאי לקחת הכדורים כי העמידות לתרופות של הקנדידה גלברטה היא לא מוחלטת וייתכן שתהיה תגובה טובה לטיפול. באם זה לא יעזור כדאי לשקול טיפול בהיפרתרמיה (חימום) ואוזון שזהו טיפול יעיל מאוד לדלקות חוזרות בנרתיק שלא מגיבות היטב לטיפול תרופתי. את מוזמנת לפנות למרפאתנו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק